lauantai 10. maaliskuuta 2012

Siis, minä olen... 14.8.2009

Tällainen testi sattui joskus eteeni, en vaan muista millä nettisivulla se oli. Se kuitenkin on ihan tyhjänpäiväinen kuten kaikki saman luokan testi mutta laitetaan se nyt esille.
  Sinä olet TUTKIJA/johtaja
  Kun olet kiinnostunut projektista, sinä keskityt siihen, joskus jopa niin että suljet pois kaiken muun ympäriltäsi. Suoritat tehtäväsi täsmällisesti ja perinpohjin, usein erittäin omaperäisesti.

  Ja koska sinulla on paljon energiaa ja sinulla on tapana olla innotunut omista ideoistasi, keksinnöistäsi ja projekteistasi, sinä voit olla erittäin vakuuttava.

  Tapanasi on kerätä asioita, kokemuksi ja ideoita. Ja sinä olet innokas tekemään vaikutuksen ympärilläsi oleviin ihmisiin, sekä maailmaan.

  Vaikka sinä nautit ihmisistä ja voit olla viehättävä ja huumorintajuinen, sinä et ole erityisen kiinnostunut tavanomaisista sosiaalisista tapahtumista ja ihmisistä. Olet sinut itsesi kanssa, tavoitellen omia kiinnostuksen kohteita.

  Ihmiset ehkä kutsuvat sinua epätavanomaiseksi, omaperäiseksi. Nautit tärkeisiin asioihin liittyvistä, hyvistä keskusteluista. Ihmisillä on tapana ihailla sinun kekseliäisyyttäsi. Sinä olet jännittävä, mutta joskus etäinen kumppani.

  Persoonallisuutesi Pää- ja Sivu- Tyypit
  1. Sinun päätyyppisi = Tutkija
  2. Sinun sivutyyppisi = Johtaja
  T -Tutkija - 31% N -Neuvottelija - 23%
  R -Rakentaja - 17% J -Johtaja - 29%

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti